Özenle seçilip, doğal ürünlerle hazırlanan yemeklerimiz, çocuklarımızın günlük almaları gereken karbonhidrat, yağ ve protein miktarlarına dikkat edilerek, endüstriyel mutfağımızda kendi aşçımız tarafından hazırlanmaktadır.
Okulumuzda “Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği, İkindi Kahvaltısı” olmak üzere toplam üç öğün verilmektedir.
Sabah kahvaltılarımız da haftanın en az 2 ya da 3 günü yumurta çocuklarımıza mutlaka verilmektedir.
Öğle yemeklerimiz 4 çeşittir. Her gün mutlaka çorba verilmektedir. Kızartma, kuruyemiş, çikolata, hazır gıda vb. sağlığa zarar veren ürünler okulumuzda öğünlerde verilmemektedir.
İkindi kahvaltılarımız da her gün mutlaka mevsime uygun meyveler verilmektedir.
Tüm yemeklerimizde terayağı kullanılmaktadır.
Sebze ve meyvelerimiz Ankara’ya Sebze Hal’inde 1. elden okulumuza gelmektedir.
Yemeklerimizde, 1. kalite dana eti ve hindi eti kullanılmaktadır.